Выбор города

Brokfinder: «зроби» цей світ на правах партнера!

28.10.2020 08:28

«Ми – люди, королі цього світу. Ми зламаємо вашу економічну систему, яку будували династії Рокфеллерів, Ротшильдів та їм подібні дядечка Семи! Подаруємо повну фінансову свободу кожному учаснику на справді рівних, конкурентних та справедливих умовах. Біжіть з корабля банківського рабовласництва, а то ми підсмажимо вас, тисяча чортів!», - могли б сказати ці просунуті хлопці, якби мислили дещо гангстерськи і мали б план захоплення миру.

Однак вони є лише приголомшливим демократичним проектом, який націлений на те, щоб полегшити життя своїм користувачам в економічній сфері, вивівши їх за межі необхідності кабального посередництва банків та інших фінансових установ.

Ми вже писали, що вся безальтернативність та безкарність банківської системи лежить у її монополістичній позиції. По суті, з вас можуть здерти хоч «три шкури», а ви будете при цьому раболіпно кланятися і дякувати – оскільки у вас просто немає іншого вибору. Точніше – його не було й досі. Зрозуміло, що можете балакатися в такій же «продажній» судовій системі і судитися роками, але як говорив великий Сунь-цзи в трактаті «Мистецтво війни»: найкращий бій – той, який не відбувся!

Brokfucker.com – це проект, який нарешті дозволяє кожному учаснику відчути себе у фінансових відносинах не дійною коровою, а повноцінною рівнозначною стороною з усіма необхідними особистісними правами та почуттям поваги до себе. У той же час, це проект, який змушує банківську систему нарешті прислухатися і придивитися до реалій сьогодення.

Суть у тому, що Brokfucker.com – така інформаційна платформа, де ви самі виставляєте умови, на яких хочете взяти позику, тобто фактично відразу обрубуючи «тіньові схеми», за якими вам захочуть втюхати, припустимо, приховані відсотки або додаткову комісію, довівши вас до руйнування.

Ви самі здатні адекватно та об'єктивно оцінити свій запит на позику, викласти його на інформаційну платформу та чекати на найбільш зручну для себе пропозиції. Саме це, вважаємо ми, і є справжньою конкуренцією – де будь-який банківський гігант перебуває в повній рівності зі звичайним пересічним громадянином, який готовий дати вам грошей у борг. Тепер ви знаєте, що якщо хтось прийде пропонувати вам позику з метою вас роздягнути, ви можете відправити його на ферму розводити равликів, а у відповідь вимагатиме 2 мільйони доларів і вертоліт. Адже найімовірніше на Brokfucker.com знайдуться ті, хто дасть вам це.

Якщо ви ще й досі не зрозуміли, то ця платформа – це абсолютно демократична модель отримання позик. Ви розміщуєте свій запит на отримання грошей з тими умовами, які хочете запропонувати інвестору, а вже інвестор, ким би він не був – банком чи пересічним громадянином – бачить ваші вимоги. Найхарактерніший момент цього проекту – це швидкість: хто встиг – той і з'їв. Поки банківські працівники будуть вираховувати ризики та шукати підпільні схеми, як би вас таки обібрати, якийсь пересічний громадянин з будь-якої точки України вже візьме ваше «замовлення» і дасть вам грошей. А тому тепер товаришу-монополісту доведеться заметушитися, і поміняти свої умови кредитування на ваші, бо гроші треба заробляти, а не отримувати! За те, що раніше належало йому, як він вважав, за правом народження, тепер йому доведеться гризти землю і вести конкурентну боротьбу з рядовими жителями. Принизливо? Ну, так борг платежем червоний! На нашу думку, немає нічого солодшого і справедливішого, ніж коли той, хто любив ставити народ на коліна, тепер опиняється перед самим цим народом на тих же колінах.

Що сказати. Не перевелися ще молоді, гарячі та амбітні, які здатні перевернути цей світ і надати людству почуття надії та впевненості, що ще не все втрачено. Поки існують такі хлопці, як Brokfucker.com, кінець світу нашому світу точно не світить. Адже на нього ще чекає стільки всього цікавого і приголомшливого. Ми це достеменно знаємо.

Поделиться:

28.10.2020 08:28

Искать везде

Введите ваши данные и мы вам перезвоним в течении 5 минут

Ваше имя

Номер телефона